Produkt spożywczy
FASOLKA ADZUKI 400g, BIO PLANET
Ekologiczna fasolka adzuki posiada charakterystyczny słodko - orzechowy smak. Polecana jest jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych, a także do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.
Składniki Fasolka adzuki Bio Planet:
ekologiczna fasolka adzuki 100 %.
Sposób przygotowania Fasolka adzuki Bio Planet:
Fasolę namoczoną przez co najmniej 12 godzin, a następnie przepłukaną należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Fasolę powinno się posolić dopiero pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA Fasolka adzuki Bio Planet W 100 g
Wartość energetyczna - 1375 kJ/329 kcal
Tłuszcz - 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 50 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 13 g
Białko - 20 g
Sól - 0,01 g
Produkt może zawierać alergeny: ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY, SOJĘ.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
Bio Planet