Produkt spożywczy
CZEKOLADA MLECZNA Z MIGDAŁAMI b/c 75g TORRAS
Składniki Czekolady mlecznej z migdałami Torras:
substancja słodząca (maltitol 43%), tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku (14%), pasta kakaowa, migdały (12%), emulgator (lecytyna słonecznikowa), aromat waniliowy.
Masa kakaowa min. 28%.
Sposób spożycia Czekolady mlecznej z migdałami Torras:
Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający.
Tabela wartości odżywczych:
Wartość energetyczna w 100g produktu: | 478 kcal / 1 980 kJ |
Tłuszcz, w tym: | 36 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany, w tym: | 50 g |
- cukry | 7 g |
- alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 43 g |
Błonnik | 4 g |
Białko | 7 g |
Sól | 0,1 g |
1WW = 22 g, 1WBT = 32 g wg SGGW
Informacja o alergenach:
Produkt zawiera soję oraz może zawierać śladowe ilości orzechów i mleka.
Kraj produkcji:
Hiszpania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
Torras