Produkt spożywczy
CUKIER KOKOSOWY 250g BJOS
Cukier kokosowy to świetna alternatywa dla cukru białego. Cukier kokosowy uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych i jest on wszechstronnie wykorzystywany w przemyśle spożywczym, m.in. do: wypieków, wyrobów cukierniczych, z powodzeniem zastąpi cukier trzcinowy. Ma wyjątkowy smak i aromat. Bogaty w wiele składników odżywczych, takich jak: potas, cynk, magnez i żelazo. Zawiera również cenne witaminy: C, B1, B2, B3 oraz B6.
Składniki Cukier kokosowy Bjos:
cukier kokosowy
Zastosowanie Cukier kokosowy Bjos:
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna: 1155 kJ (276 kcal)
Białko: 16,5 g
Węglowodany: 20,1 g
Tłuszcz: 4,7 g
Produkt bezglutenowy,
Kraj pochodzenia: Polska
Przechowywać w suchym miejscu
Masa netto: 200g
Producent:
Bjos